Sing For Me - Del1

 
Det var höst. På Mullingars gator hade dom frodande trädens gröna löv nu skiftat om till toner av gult och oranget och vissa hade börjat falla mot den kala marken. Amys små fötter med allt för tunna skor gick fram längs den kalla vägen. En vindpust öste upp dom nerfallna löven i ett moln och fick några fler av dom på träden att ryckas med och falla ner. Amys fötter svängde samtidigt med vägen och hon skymtade dagis byggnaden. Hon frös och ökade takten. Det började blåsa igen och hon drog den tunna skinnjackan tätare kring den smala kroppen. Det började duggregna och dom små dropparna piskade henne i ansiktet. Hon sänkte ner blicken i marken  för att skydda sig mot regnet och ökade takten lite till. Vinden blev starkare och regndropparna kraftigare och efter att byggnaden kom närmre små sprang hon för att komma undan vädret. Hon hann precis skymta tårna av ett par välbyggda gympaskor innan hon krockade med den som bar dom. Hon tittade upp. 
I dörröppningen stod en ung kille i hennes egna ålder. Hans försiktiga leende var kantat av en tandställning och den blonda luggen föll ner i ögonen på honom av den starka vinden. Han drog vant den till sidan med handen han inte höll upp dörren med. 
"I'm so sorry." sa han försiktigt och mötte Amys blick som var kantad av en stark eyeliner.
"It's cool, it was my fault." svarade hon tryggt och smet in genom dörren. 
Killen med tandställningen stängde igen dörren bakom sig och lämnade kylan utanför. Han drog ner dragkedjan på den militärgröna täckjackan och rättade till sin stickade tröja som gömde sig under. Det var varmt inne i byggnaden och även Amy fick ta av sig sin jacka så att det ända som täckte hennes överkropp var det tajta, svarta linnet hon köpt precis innan dom flyttade. 
Längs gången kom en liten flicka spingandes. Hennes blommiga klänning fladdrade till i den knappa farten och när hon studsade fram flög hennes ljusbruna lockar runt hennes leende ansikte.
Hon studsade upp i killens famn och utbrast:
"Wiie!" hennes små armar flängde åt alla håll och hon började i allt för snabb takt berätta om vad som hade hänt idag.
Killen släppte ner flickan på golvet igen och hon sprang och hämtade sin jacka. Då kom Amys lillebror Jackson lunkades längs korridoren. Han tittade med en suck upp på Amy och drog sedan på sig sina skor. 
"Hi Jackson." 
Amy fösökte fånga upp sin brors blick. 
"Hi Amy." svarade han likgiltigt.
Killen lämnade byggnaden med den lilla flickans hand i sin. Amy tittade efter honom och flickan hoppade lyckligt runt honom och såg stolt ut där hon gick. Amy drog med ena fingret över sin rosa underläpp. Hon tittade ut genom fönstret och hennes spacklade ansikte reflekterades i glaset. Dom skuggade ögonen och målade läpparna väntade tålmodigt på att få komma hem.
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ny fanfic, ny historia! Hoppas ni tycker om den so far. Testar att skriva utan prolog och hoppas ni kan falla för den ändå. Vem tror ni killen kan vara?
(Det lär komma bilder i nästa kapitel.)
Eftersom det är första kapitlet och det inte varit någon prolog så har jag inget nummer på kommentarer, men kommentera gärna så jag kan se om ni uppskattar den.


Duvetvemjagär

Bra start du! Kan det kanske vara Niall? haha x)

2012-11-24 / 20:38:44
BLOGG: http://kajsafransson.blogg.se
Melinda

Du... varför skriver du så jävla bra för?!?!?!?! :D
mera!!!xx

2012-11-25 / 22:50:52
BLOGG: http://onediirectionnff.blogg.se/
jossan

Jätte bra :-)

2012-11-25 / 23:51:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback